Wie is MultiCreative.

Sinds 2013 werk ik, Bastiaan Seijmonsbergen, onder de naam MultiCreative. Na mijn studietraject aan onder andere het Grafisch Lycheum Utrecht was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging vond ik in het zelfstandig werken met video en audio. 

Voordat ik begon als zelfstandige deed ik al verschillende editing- en cameraklussen voor vrienden en bekenden. Doormiddel van mijn connecties bij onder andere mijn stagebedrijven kreeg ik de kans om te groeien en ontwikkelen van mijn vaardigheden. Waaruit MultiCreative is ontstaan.

MultiCreative heeft veel verschillende opdrachten gedaan zoals korte video's, feestjes en promo's maar ook evenementen en bruiloften waarbij alles uit de kast word gehaald om het mooiste resultaat te realiseren.

Daarnaast werk ik op freelance basis bij 'NEP Webcasting' als encoding technicus en video editor. Waar ik de online broadcasting wereld leerde kennen. Dit zijn vooral interne uitzendingen bij verschillende grote banken, verzekeraars en technologie bedrijven. Onder andere heeft mij dit ook veel bijgebracht in netwerken, streaming en encoding. Ook het werken in studio's met andere professionals is een erg leerzame plek geweest. Hierdoor heb ik schakel technicus opgepakt en een deel regie voor rekening genomen. In verschillende studio's word ook gebruik gemaakt van green screen, waardoor keying, camera en belichting een goede skill is geworden.

 

Waar staat MultiCreative voor.

MultiCreative staat voor multitask & creative work. Dit laat ik ook zien door middel van het gebruik van diverse programma's en veelzijdige werkzaamheden.

Zoek jij of jou bedrijf een bekwame cameraman, video-editor of encoding technicus? Dan ga ik graag met jou in gesprek om dit samen te realiseren.

 

Wat kan MultiCreative voor jou betekenen.

- Camerawerk
- Video editing
- Green screen keying
- Titel/logo animaties
- Special Effects
- Encoderen van video/audio voor live en on-demand
- Schakelen/regisseren van uitzendingen

Download hier mijn CV voor meer informatie over de kennis en vaardigheden waarover ik beschik.